FAQ items aan het laden...

Wie zijn wij

Menno Urbanus

In 2010 is R2 Research opgericht door Menno Urbanus, daarvoor werkzaam bij Blauw Research, Kantar TNS NIPO en TNS London. Menno heeft in achtergrond in marketing en heeft (internationaal) gewerkt voor bedrijven als KPN, Vodafone, Philips en Heineken. Zijn kennis en passie voor cultuur en sport gecombineerd met zijn marktonderzoek- en marketingervaring hebben gezorgd voor een specialisme in deze sectoren. Met veel plezier wordt er samengewerkt met festivals, musea, theaters, fondsen, sportbonden en gemeenten. Menno is zelf, als vrijwilliger, actief als marketing & communicatiemanager bij het Suikerzoet Filmfestival. Daarnaast loopt Menno regelmatig hard, zwemt graag en bezoekt in zijn vrije tijd concerten, musea en theatervoorstellingen.

Marco de Groot

In 2020 sloot Marco de Groot, oprichter van Gr8 Purpose Research (2015) en jarenlang werkzaam voor Blauw Research, zich bij R2 aan. Marco deed onderzoek voor tal van publieke organisaties en charitatieve instellingen en was gedetacheerd bij o.a. Defensie (Gedragswetenschappen) en SBB (Samenwerking Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven). Marco heeft een achtergrond als econometrist en een passie voor missie-gedreven organisaties. Hij zet zijn kennis en ervaring graag in om maatschappelijk relevante organisaties te ondersteunen in hun marketingvraagstukken en het creëren van impact. In z’n vrije tijd is Marco actief als zwemmer en toetsenist en liefhebber van voetbal, literatuur en (klassieke) muziek.

Céleste Hulsebosch

Sinds september 2023 versterkt Céleste ons team bij R2 Research. Ze heeft grote interesse ontwikkeld voor het onderzoeksvak tijdens haar studies Consumentenwetenschappen en Marketing Management. Daarna heeft ze ervaring opgedaan als onderzoeker in de FMCG-sector. Haar interesses liggen bij organisaties in o.a. de cultuur- en onderwijssector, omdat ze het leuk vindt dat je daar echt impact kan maken met goed onderzoek. Buiten kantooruren laat ze graag haar creativiteit los op verschillende projecten en is ze veel te vinden in het bos waar ze graag wandelt met haar hond.

Tine Niezink

Tine werd tijdens haar studie International Business & Management Studies verliefd op het onderzoeksvak en dat is nooit meer overgegaan. Het oplossen van steeds weer nieuwe puzzels blijft haar boeien en haar nieuwsgierigheid bevredigen. Ze begrijpt haar klanten als geen ander, doordat ze ook zelf enkele jaren aan de klantzijde van marktonderzoek gewerkt. Ze hecht veel waarde aan een prettige en eerlijke samenwerking en vindt het belangrijk om verzorgde, overzichtelijke rapportages op te leveren die klanten helpen met het nemen van data driven beslissingen. Naast marktonderzoek werkt ze ook nog enkele uren in de week als Holistisch Leefstijl Coach en probeert ze ook zelf een gezonde leefstijl te houden door gezond te eten, voldoende te bewegen en genoeg te ontspannen. Dat bewegen is vaak op een tennisbaan en ontspannen is met haar gezin of vrienden leuke dingen te ondernemen. Met de Museumjaarkaart waren dat het afgelopen jaar veel musea.

Ons team breidt uit!

We zoeken een marktonderzoeker (v / m / x)

Onze partners

Armour Brown
BRAND Urban Agency
Cigarbox
Starred
Whooz