DIENSTEN

Publieksonderzoek

Evaluatie onder bezoekers van theaters, musea en festivals aan de hand van een gevalideerde aanpak. In overleg met de organisatie wordt de ervaring van de bezoeker in kaart gebracht. Aan de hand van een gerichte vragenlijst worden relevante inzichten verzameld waarmee de organisatie de bezoekers in de toekomst nog beter van dienst kan zijn.

Rijksmuseum van Oudheden
Hermitage Amsterdam
Rotterdam Ahoy
Jupiler League

Bekendheid- en imago onderzoek

Voor merken en organisaties wordt de (merk)positie in detail in zichtbaar gemaakt. Welke doelgroepen zijn (spontaan) bekend met het merk of de organisatie? In welke mate wordt het merk of de organisatie overwogen? Welk beeld heeft men? Door goed te weten hoe je (potentiële) doelgroep naar je merk of organisatie kijkt kunnen marketing inspanningen gerichter en effectiever worden uitgevoerd.

Rotterdam Festivals
KNVB
Culturele Zondagen
Utrecht Festival Overleg

Campagne effect

Binnen deze aanpak wordt een communicatiecampagne uitgelicht en het effect op het merk of de organisatie in beeld gebracht. Idealiter wordt er gewerkt met een 0- en 1-meting zodat de effecten goed en zuiver worden gemeten. Een campagne effect meting geeft waardevolle input om toekomstige campagnes beter in te richten en doelstellingen te realiseren.

Museum Rotterdam
Uitagenda Utrecht
NOC*NSF
Theater Rotterdam
Fox Sports

Doelgroep segmentatie en -analyse

Goed zicht op je bestaande en potentiele klanten is essentieel, hierbinnen ontkom je er niet aan om onderscheid te maken naar verschillende doelgroepen met elk hun specifieke drijfveren en kenmerken. Op basis van Mosaic verrijk-ingen kan onderscheid worden gemaakt maar ook andere analyse technieken kunnen hier voor worden gebruikt.

Door gericht met doelgroepen aan de slag te gaan is groei in de breedste zin van het woord beter realiseerbaar.

Theater zuidplein
Rotterdam festivals
Culturele zondagen
Theater Utrecht

CONTACT

R2 Research B.V.
Schiedamse Vest 91B
3012BG ROTTERDAM

 

 Bekijk op Google Maps

stuur een mail
Bel: 010 229 83 36

CONTACT

R2 Research B.V.
Schiedamse Vest 91B
3012BG ROTTERDAM

Bekijk op Google maps

stuur een mail
Bel: 010 229 83 36
Lid van:  
R2 Research 2019 | Webdesign & Development: JSBdesign
Lid van: