CASES2018-04-20T12:16:09+00:00

CASES

Impact event in kaart brengen

Vanuit organisaties en betrokken stakeholders, zoals bijvoorbeeld fondsen en gemeenten, is steeds meer behoefte om de impact van een voorstelling, tentoonstelling, festival of activatie in kaart te brengen. R2 werkt hierin samen met Cigarbox, specialisten in het managen van impact.

Succesvolle MTV Music Week rondom MTV EMA 2016

In aanloop naar de MTV European Music Awards 2016 hebben in Ahoy Rotterdam heeft de MTV Music Week plaatsgevonden. De vier dagen in aanloop naar de MTV EMA’s werden gebruikt om Rotterdam op te warmen met bijzondere optredens op speciale plekken. Uit het uitgebreid (publieks)onderzoek van R2 blijkt dat de MTV Music week succesvol was zowel voor bezoekers als Rotterdammers die niet actief hebben deelgenomen.

Publieksonderzoek nieuwe stijl

Om waardevolle inzichten van je bezoekers van je theater, museum of festival te verzamelen wordt er vaak publieksonderzoek ingezet. Ondertussen ontvangen we allemaal regelmatig surveys en verzoeken om feedback te geven en daar wordt niet iedereen blij van. Het is steeds lastiger om reactie te blijven krijgen van je bezoekers. Daarom een nieuwe aanpak die zijn waarde al heeft bewezen.

Naar een veiliger sportklimaat

Binnen de sport is er veel aandacht voor het sportiviteit en respect op en rondom de sportvelden, dit is verzameld onder de noemer ‘Naar een veiliger sportklimaat (VSK)’. R2 heeft de KNVB en NOC*NSF geholpen om op VSK beleid te sturen aanvullend de effecten van campagnes te meten.

CONTACT

R2 Research B.V.
Schiedamse Vest 91B
3012BG ROTTERDAM

 

 Bekijk op Google Maps

stuur een mail
Bel: 010 229 83 36

CONTACT

R2 Research B.V.
Schiedamse Vest 91B
3012BG ROTTERDAM

Bekijk op Google maps

stuur een mail
Bel: 010 229 83 36
Lid van:  
R2 Research 2019 | Webdesign & Development: JSBdesign
Lid van: