Publieksonderzoek World Food Festival Rotterdam

Vanuit Rotterdam Festivals heeft de ambitie het bezoekersprofiel, de waardering,
‘passendheid’ en economische impact van World Food Festival in kaart te brengen. De vraag wat de impact is die WFF op Rotterdam heeft is van groot belang. En wat heeft het WFF de horeca in Rotterdam opgeleverd? Vragen waar Rotterdam Festivals (RF) een antwoord op wil krijgen. R2 Research helpt RF hierbij door een publieksonderzoek uit te voeren onder de bezoekers van het World Food Festival.

Het World Food Festival (WFF) draait om ‘Ontdek, proef en probeer alles’ over eten in Rotterdam. Op allerlei plekken in de stad en op verschillende momenten worden er initiatieven ontplooit rondom food. Het gaat over ontdekken, maar ook over vernieuwing en duurzaamheid. WFF vindt van 18 september tot en met 27 oktober 2013 plaats en het publieksonderzoek zal gedurende deze periode plaats vinden, waarbij er gekeken wordt naar de situatie op verschillende locaties.

Gyurka Jansen

Over de auteur: Gyurka Jansen

Consultant @r2research | ThePostOnline | Social Media Oehoeboeroe | Metal | Blogger: Sociologie, Nieuwe Media, Online Marktonderzoek & Marketing

No Comments.

Plaats een reactie