Our Choice: een wonderschone iPadd app

Begin mei is de nieuwste uiting van Al Gore wereldkundig gemaakt in de vorm van een iPad app. De afgelopen weken heb ik de ‘Our Choice’ met veel plezier gebruikt en ervaren. Een super interactieve applicatie met een aantal mooie features. Een sterk punt is dat alles binnen de uitgave soepel werkt en de functionaliteit niet afhankelijk is van internettoegang.

Visualisatie wordt ingezet door middel van film en animaties daarnaast wordt voice ook gebruikt om uitleg te versterken. Soms wel even schrikken als Al met zijn zware stem weer voorbij komt. Het is een zeer uitgebreide publicatie met 12 hoofdstukken per milieu onderwerp ingedeeld.

Het is niet duidelijk of Our Choice ook op andere platformen beschikbaar komt. De uitgave is mooi geprijsd voor €3,99 en natuurlijk duurzaam ! Ik ben met de app in aanraking gekomen via een TED filmpje van de makers:

Lees meer op Marketingfacts →

CC-Foto: ‘encryptedruler

Gyurka Jansen

Over de auteur: Gyurka Jansen

Consultant @r2research | ThePostOnline | Social Media Oehoeboeroe | Metal | Blogger: Sociologie, Nieuwe Media, Online Marktonderzoek & Marketing

No Comments.

Plaats een reactie