MOA Social Media Research: No more questions, just answers?

Met de vraag uit de titel zal de workshop Social Media Research die op 24 september 2013 door de MOA Academy in MediaPlaza wordt georganiseerd worden ingegaan. Kunnen we vragenlijsten, panelonderzoek en research communities links laten liggen op termijn? Alle antwoorden vinden op social media kanalen als Facebook, Twitter, LinkedIN, Instagram? Kun je social media kanalen gebruiken vanuit onderzoek de interactie met je doelgroep aan te gaan?

Tijdens MOA Social Media Research workshop zal Menno Urbanus van R2 Research je aan de hand van praktijkcases laten zien wat je van social media kunt leren. Hoe moet je de resultaten op waarde schatten. Daarnaast ga je ook zelf aan de slag met social media research en analyses uitvoeren. De workshop wordt gegeven op een inspirerende plek namelijk in Media Plaza Utrecht, ook wel het demonstratiecentrum van de electronische snelweg genoemd.

Interesse om aan te sluiten?

Schrijf je dan nu in op de MOA website, het aantal plaatsen is beperkt !

Om in de stemming te komen hieronder een social media analyse ter inspiratie:

 

 

Menno Urbanus

Over de auteur: Menno Urbanus

Oprichter @r2research | social research | houdt van social, sport & muziek

Een reactie op MOA Social Media Research: No more questions, just answers?

  1. […] eerste editie van de MOA workshop “Social Media Research” , die plaats vond op 24 september in MediaPlaza Utrecht is een geslaagde sessie geworden. De […]

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gebruikt. Velden met een * zijn verplicht