Jupiler League – Monitor 2013-14

De Jupiler League ging dit seizoen van start met een aantal wijzigingen. Hoe waardeert men de nieuwe opzet van de Jupiler League? Vanuit de Jupiler League is er behoefte om de nieuwe opzet nauw te monitoren onder voetbalfans. Hoe wordt de nieuwe opzet gewaardeerd? Wat vindt men van de uitbreiding? Hoe ervaart men het speelschema? Om deze vragen in de tijd te beantwoorden werd door R2 Research de Jupiler League monitor opgezet. Naast de nieuwe opzet wordt ook het imago en communicatie van de Jupiler League in kaart gebracht.

Concreet is de league nu uitgebreid naar 20 clubs: 3 beloften-elftallen stromen in en 1 amateur-vereniging. Daarnaast wordt het speelschema aangepast en wedstrijden verspreid over het voetbalweekend gespeeld. Met de Jupiler League monitor verkrijgen we optimaal inzicht in de waardering van deze veranderingen, ook over het hele voetbalseizoen heen.

Gyurka Jansen

Over de auteur: Gyurka Jansen

Consultant @r2research | ThePostOnline | Social Media Oehoeboeroe | Metal | Blogger: Sociologie, Nieuwe Media, Online Marktonderzoek & Marketing

No Comments.

Plaats een reactie