Creatieve ondernemer centraal bij Creatief Delfshaven

Het Centrum Ondernemen in Delfshaven (COiD) organiseert elk jaar Creatief Delfshaven, een evenement waarbij creatieve ondernemers uit Delfshaven (Rotterdam) “zich van hun beste kant laten zien”. Het evenement, waarbij de creatieve ondernemer centraal staat, vond dit jaar in september plaats in de Machinist op het Coolhaveneiland. Op twee verschillende dagen konden mensen workshops en optredens bezoeken, en samen met partner 24 Cultuur werd het evenement afgesloten met een gezellige borrel. R2 Research evalueerde voor de organisatie het evenement.

In haar nieuwsbrief kijkt de organisatie tevreden terug op het evenement, de bezoekers zien de presentatie van bedrijven en organisaties in ieder geval volgend jaar ook graag terugkeren. Het lijkt dan ook niet meer dan terecht dat men trots onderzoeksresultaten in haar nieuwsbrief aanhaalt: “Bijna driekwart van de ondervraagden geeft aan volgend jaar weer te willen komen.”, en: “‘Creatief Delfshaven, ga zo door!’ reageert een van de respondenten letterlijk.”. Met een mooie vrijdag en zondag mag het COiD zich in ieder geval verheugen op een blijvende belangstelling van bezoekers die ook volgend jaar weer graag naar Creatief Delfshaven zeggen te willen komen.

Gyurka Jansen

Over de auteur: Gyurka Jansen

Consultant @r2research | ThePostOnline | Social Media Oehoeboeroe | Metal | Blogger: Sociologie, Nieuwe Media, Online Marktonderzoek & Marketing

No Comments.

Plaats een reactie